Megérkeztem

Ugyan a blog még mindig nem éles, mivel az elmúlt pár napban nem nagyon volt internetem, hogy foglalkozzak vele, megkezdtem a posztok előre gyártását offline. Ennek egyik fontos mozzanata, hogy tudassam: március 28-án begördült a vonatom Kasselbe, ahol az AIESEC emberei vártak kocsival, hogy elvigyenek az átmeneti szállásomra. Az átmenetiség történetét a következő posztban részletezem, ide legyen elég annyi, hogy van ágyam, szekrényem, asztalom egy saját szobában, ami már kicsit jobb, mint a kollégiumi szint. Holnap megyünk elintézni a regisztrációs dolgokat (német adószám, bankszámla, esetleg egészségbiztosítás, bár ez utóbbival gondban vagyok, mert nem tudom, az EU-s TB kártyám elég-e, illetve ha nem, akkor pontosan mit és hol kell nyitni.)

Addig is Monte Christot és Babót olvasok felváltva, illetve alszok egy jót, ebben ugyanis az elmúlt pár napban hiányom volt (ma 6-kor indultunk Szombathelyről, előtte a pakolás miatt nem aludtam.)

Mellesleg fene jó cucc ez az EuroCity vonat: a fedélzeti kijelző tanulsága szerint egyenesekben veri a 230 km/h-t, és olyan viaduktokon húzott keresztül, hogy amikor kinéztem az ablakon, egyik oldalon sem láttam semmit sem a hídszerkezetből. Hasítottunk át a semmin, két hegy között…

Egy gondolat “Megérkeztem” bejegyzéshez

  1. A fényképen az van, hogy 3D, de én csak 2D-ben látom. Szemüveg kell hozzá?

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.